SNow Xperience Ski Test gratuíto de material de la temporada 2014-2015 y precios especiales en Grandvalira - Pas de la Casa.
LOCATION
VACANCES

Snow Xperience

  • SNow Xperience Ski Test gratuíto de material de la temporada 2014-2015 y precios especiales en Grandvalira – Pas de la Casa.

PAS DE LA CASE snowXperience affiche 2014 SP web (1) (2)

SNow Xperience Ski Test gratuíto de material de la temporada 2014-2015 y precios especiales en Grandvalira - Pas de la Casa.

La segona edició de l’Snow Xperience, la fira de l’esquí organitzada per la Iniciativa Publicitària del Pas de la Casa (Inpub), se celebrarà el cap de setmana del 14 i 15 de desembre.
En aquesta ocasió, els empresaris del nucli encampadà treballen per donar-li més volada. La intenció, segons va explicar el president de l’associació, Jean-Jacques Carrié, és que l’esdeveniment es converteixi en un dels més importants del Pirineu en l’àmbit de la neu.
Així, si l’any passat hi van participar catorze marques que van promocionar les novetats en equips d’esquí i surf de neu, ara es vol ampliar el nombre d’estands i organitzar demostracions “més importants”, va dir Carrié. Algunes idees que han sorgit són l’actuació de DJ a les pistes, un concurs de freestyle o un circuit de gossos de trineu així com vetllades en bars i discoteques.
La fira tindrà lloc a l’inici de la temporada i per això la intenció es poder comptar amb Grandvalira per tal que ofereixi el forfet a preu promocional.
Així mateix, l’objectiu dels comerciants del Pas és fer una campanya de comunicació a França. Per finançar aquestes accions s’aposta per buscar patrocinadors com ara bancs, assegurances o distribuïdors de begudes energètiques. Així mateix, el proper mes de setembre, els membres d’Inpub presentaran al ministre de Turisme un calendari amb tots els esdeveniments per al 2014. La intenció és poder comptar de cara al futur amb un major suport d’Andorra Turisme, sobretot amb la utilització de la base de dades de correus electrònics.