Andoflora 2019 - 17 de May - 19 de May - La Massana celebra una nova edició d’Andoflora - Location Achat Vente Immobilier d'appartements, hotels, commerces, locaux et terrains  au Principauté d’Andorre | Agence IMMO GRIFO Vacances ( Depuis 1972 ). Locations Appartements Vacances Pas de la Case Encamp et Soldeu El Tarter Canillo Immobiliària Location Appartements Pas de la Case Andorre Immobilier au Pas de la Casa Griffon residences vacances Ski Pas de la Case Vacances Sejour neige Location d'appartements Pas de la Casa Agence GRIFO Pas de la Casa Neige, Soleil, Ski, Shopping Free Taxes, Bien Etre RESERVATION logement APPARTEMENTS GRIFO VACANCES Pas de la Casa GRANDVALIRA ANDORRA Alt. 2100 m, le meilleur enneigement des Pyrénees un ensoleillement exceptionnel. Activités Ski Andorre, Snowboard Freestyle El Peretol, moto-neige, raquettes, mushing, parapente, buggy, balades en dameuses (Ratrak), First Track, Grandvalira Igloo-Bar, Spa, patinoire, ambiance diurne et nocturne KSB Madison Tasta Olletes. Location d'appartements Pas de la Casa Agence GRIFO Pas de la Casa Neige,Free Taxes, Tax haven andorra. IMMOGRIFO visitar PAS DE LA CASA en GRANDVALIRA ANDORRA location pas de la case IMMO GRIFO VACANCES immobilier Pas de la Casa Residences vacances Pas de la Case Les locations de vacances de la résidence Griffon Résidences vacances Andorre desde 1972 AGIA FIABCI Av. d'Encamp, 29 BP2 - AD200 PAS DE LA CASA - PRINCIPAT D'ANDORRA . Tel:00.376.855.250 La 1ere Agence au Pas de la Casa la immo del Pas de la Case Agence immobilière Andorre, Immo au Pas, Pas de la Case, résidences vacances locations de vacances, vente immobilière en Andorre, forfaits remontées mécaniques, résidences proches pistes et commerces immo, immobilière, immo au pas, agence immobilière andorre, immo andorre, locations vacances, locations ski, location ski andorre, remontees mecaniques andorre, séjours andorre, séjours ski andorre, vente immobilière andorre, tourisme andorre, loisirs andorre, vacances andorre, offres speciales ski, forfaits ski andorre, appartements andorre, studio andorre
LOCATION
VACANCES

Andoflora 2019 – 17 de May – 19 de May – La Massana celebra una nova edició d’Andoflora

Andoflora 2019 – 17 de May – 19 de May – La Massana celebra una nova edició d’Andoflora, la fira-mercat de la planta i de la flor, en diversos espais de la població.

Vine a passar un cap de setmana envoltat de plantes, flors, arbres, fruits del camp, hortalisses, etc. en la 26a edició d’Andoflora, que se celebra a La Massana.

Com en altres anys, la plaça de les Fontetes serà el centre neuràlgic de l’esdeveniment, on cada dia a partir de les 11.00 h la fira obrirà les portes al públic. En aquest espai hi trobaràs expositors que t’oferiran demostracions i degustacions inspirades en flors i plantes.

Tota la vila s’omplirà d’espectacles d’animació per a petits i grans i d’actuacions musicals i de dansa i destacarà especialment la participació ciutadana amb les exposicions i el concurs d’aparadors i balcons.

Lloc i dates: La Massana, de l’17 al 19 de maig de 2019.